Het Witte Lam wordt Groen!

Het Witte Lam wordt Groen! Onder deze noemer is het project dat ondernemers op het bedrijventerrein Het Witte Lam helpt verduurzamen van start gegaan.
Op vrijdag 27 september 2019, tijdens de nationale Burendag, organiseerden we een bijeenkomst voor alle ondernemers en pandeigenaren van bedrijventerrein Het Witte Lam. Om de start van dit project te markeren en nader kennis met elkaar te maken.

Verbinden en verduurzamen
In mei ontving een groot deel van de ondernemers en pandeigenaren op bedrijventerrein Het Witte Lam een brief van de gemeente Groningen over energiebesparing. In deze brief werd aangegeven dat de gemeente Groningen en Vereniging Bedrijven Noord Oost (VBNO) de gezamenlijke doelstelling hebben om de bedrijven op het bedrijventerrein Het Witte Lam verder te verbinden en te verduurzamen.
Om de ondernemers met elkaar te verbinden wordt een tool ontwikkeld, genaamd MKB-match. Daarnaast draagt VBNO graag bij aan verduurzaming door voor een beperkt aantal bedrijven een energiebesparingsonderzoek of maatwerkadvies vanuit de CleanCampagne aan te bieden voor een sterk gereduceerd tarief. Dit alles gebeurt in het project ‘Het Witte Lam wordt Groen!’